Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında Orhangazi-Fındıklı yolu üzerinde meydana geldi. 47 yaşındaki Metin Aksoy yönetimindeki 34 JC 3570 plakalı çimento yüklü bir TIR, Fındıklı Köyü yolu üzerinde bulunan kavşaktan karşıya geçerken kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Metin Aksoy ile yanında yolcu olarak bulunan 42 yaşındaki İbrahim Şeker yaralandı. Yaralı sürücü, çevredekiler tarafından araçtan çıkarıldı. Olay yerine çağrılan ambulansa konulan sürücüye ilk müdahale burada yapılırken, TIR’da sıkışan Şeker için ise vatandaşlar ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Orhangazi Belediyesi İtfaiye ekipleri yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonrasında araç içinde sıkışan ve bacağı kırıldığı belirlenen İbrahim Şeker'i bulunduğu yerden çıkararak olay yerine gelen ikinci ambulansa taşıdı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

'OTOMOBİL NEDEN OLDU' İDDİASI

TIR kavşakta karşıya geçerken önünden bir otomobilin geçtiği ve kazaya da bu aracın neden olduğu ileri sürüldü. Plakası ve sürücüsü belli olmayan otomobil kaza sonrasında olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. Jandarma ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.



HB(FK/CK)