Kuşadası İlçesi Kadınlerdenizi’ndeki 5 yıldızlı bir otelin girişinde dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, ilçedeki beş yıldızlı otelde çalışan garson Doğan Yılmaz, geçen Ocak ayında nişanlandığı, özel güvenlik görevlisi Kübra Büberci ile iddiaya göre kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmaların sıklaşması üzerine de geçen Cumartesi günü genç kız, ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılığı kabul etmeyen Doğan Yılmaz, nişanlısıyla arasını düzeltmek için sık sık çalıştığı otele gitti ancak, genç kızın kararlılığı karşısında başarılı olamadı.

Dün öğlen otomobille Kübra Büberci’nin çalıştığı otelin önünden geçen Doğan Yılmaz, genç kızın giriş kulübesinde görevli olduğunu görünce, hemen eve gidip otomatik av tüfeğini aldı. Otelin girişindeki kulübeye gelen öfkeli aşık, yalnız olan Kübra Büberci’nin başına bir el ateş etti. Kulübeden sokağa çıkan Doğan Yılmaz, pompalı tüfeği bacaklarının arasına sıkıştırıp onlarca turistin gözü önünde tetiğe bastı. İki el ateş alan tüfekten çıkan saçmalar, Yılmaz’ın başına isabet etti. Hayatını kaybeden iki genç otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

ANNESİNİN YANINDA DEFNEDİLDİ

Otopsinin tamamlanmasının ardından Kübra Büberci’nin cenazesi Kuşadası’na bağlı Yaylaköy Köyü’ne, Doğan Yılmaz’ın cenazesi de Söke İlçesi’ne götürüldü. Annesini iki yıl önce kaybeden Kübra Büberci, köy camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında annesinin yanında gözyaşları arasında toprağa verildi. Doğan Yılmaz ise yine öğlen vakti düzenlenen cenaze törenin ardından Söke İlçesi’ne bağlı Güneyyaka Köyü’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

DEHŞETİN YAŞANDIĞI KULÜBE YIKILDI

Bu arada, beş yıldızlı otelin hemen girişinde bulunan ve dün dehşet dakikalarının yaşandığı nöbet kulübesi de bugün otel personeli tarafından yıkıldı, yerine ise bir başka nöbet kulübesi konuldu.



LS(İÖ/AAA)