Yeni İnci İç Giyim’in danışmanlığını yapan Tİl İletişim ve Danışmanlık Şirketi’nin yöneticisi Ebru Duman, fotoğraf sanatçısı Gencer Baybek'in objektiflerine poz veren ve Yeni İnci'nin 100'e yakın tasarımını giyen Danimarkalı modelin, özellikle Harem çekimlerinde büyük heyecan yaşadığını ve gizemli Osmanlı saraylarını ve yaşamını çok merak ettiğini söyledi. Vogue, Elle ve Harper's Bazaar gibi kadın dergilerinde birçok kez kapak sayfasında yer alan 20 yaşındaki Danimarkalı güzelin çekimler sırasında uyumlu ve sempatik tavırlarıyla beğeni toplandığını anlatan Duman, "Çekimlerden arta kalan zamanlarda ise kendisi ve arkadaşları için Datça çarşısında takı alışverişi yaptı, konakladığı villanın havuzunda bol bol yüzdü" dedi.

Ebru Duman, Agdal’ın ilk kez geldiği Datça ve koylarına hayran kaldığını da ifade etti. Duman, "Türkiye'nin bu köşesi bir cennet ekim ayının ortalarında ailem ile birlikte buraya tatil için geleceğim, insan burada kendini yeniden buluyor" dediğini de aktardı.

Seksi mankenin Datça’daki katolog çekimleri sırasında cep telefonuyla çektiği bazı fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında paylaştığı görüldü.



YA(İÖ/BT)