---------

YENİDEN



Mehmet YİRUN-Murat YAYIN/TEKİRDAĞ, - TEKİRDAĞ’ın Çorlu ve Malkara ilçelerinde meydana gelen iki ayrı kazada, 3 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.

Çorlu’da dün saat 22.30 sıralarında, Arif Özkul (39) yönetimindeki 34 UH 9225 plakalı otomobilin benzini bitti. Araçtan inen sürücü hem otomobili itip hem de açık olan şoför camından direksiyonu tutarken, arkadaşı Murat Güner (30) ise yakındaki bir benzinliğe kadar yolun sağından aracı arkadan itmeye başladı. Bu sırada aynı yöne giden Murat Yetkin yönetimindeki 59 ZA 095 plakalı otomobil, Özkul ve Güner’in ittiği otomobile arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle Arif Ozkul ile arkadaşı Murat Güner yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Arif Özkul kurtarılamadı. Diğer otomobilin sürücüsü Yetkin ise gözaltına alındı.

YOLDA YÜRÜYEN GRUBA OTOMOBİL ÇARPTI

Malkara’da ise bugün sabah saat 08.15 sıralarında Keşan yönüne giden 34 ROB 06 plakalı otomobilin sürücüsü Gökhan Kalyoncu, iddiaya göre, sollama yaptığı sırada direksiyon kontrolünü yitirdi. Kalyoncu'nun aracı aynı yöne giden Ender Levent Unver yönetimindeki 34 DM 136 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Unver'in otomobili de yol kenarındaki toprak alanda yürüyen 16 yaşındaki Doğukan Akıncı, 18 yaşındaki Emre Doğan ve 20 yaşındaki Tolga Ayar'a çarptı. İki otomobil de takla attı. Kazada, Doğukan Akıncı olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Gökhan Kalyoncu (28) ile aracında bulunan Zekeriya Cebeci (28), Eralp Turhan (28), Hakan Toksay (30), Ertuğrul Sandallı (29), diğer otomobildeki sürücü Ender Levent Unver (30) ve yanında bulunan Özlem Unver (37), Makbule Gizem Yuncu (16), Hikmet Emre Yuncu (12), Sabriye Yuncu (42) ve Arda Unver (6) ve yürüyenlerden Emre Doğan ve Tolga Ayar yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Tekirdağ ve Malkara Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emre Doğan da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede tedavileri süren yaralılardan Tolga Ayar ile Ertuğrul Sandallı'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.



MY,MY(LK/SS)