Olay, Karaağaç Beldesi'nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Belediye Başkanı Necmettin Acar'ın, 2 katlı müstakil evinin bahçesinde park halinde bulunan otomobiline bomba atıldı. Büyük gürültüyle meydana gelen patlamada otomobilin yanısıra, ev ve bahçe de hasar gördü. O sırada evinde televizyon izleyen Başkan Acar da patlamayla yaşadığı korkunun ardından bahçedeki manzarayı görüp hemen polisi aradı. Çevredeki diğer evlerde oturanlar arasında da büyük korku yol açan patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

Başkanı Acar'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis çalışma başlattı. Belediye Başkanı Necmettin Acar, herhangi bir kimseyle husumetinin bulunmadığını, saldırının gerçekleştirilmesini gerektirecek bir sorun yaşamadığını söyledi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba uzmanları, patlayıcının cinsi, atan kişi veya kişiler ile ilgili bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

KILIÇDAROĞLU ARADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bu sabah Belediye Başkanı Necmettin Acar'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi.