Bisikletleri ile Attalos Heykeli önüne gelen '350 Antalya' grubu üyeleri ellerindeki dövizler ile yerlere yattı. Müzik eşliğinde üyeler tek tek taşıdıkları dövizleri kaldırarak etrafta kendilerini şaşkınlıkla izleyen vatandaşlara gösterdiler. Grup üyeleri '10 Ekim 2011, sel nedeniyle Antalya’da 3 kişi öldü, 20’nin üzerinde ev yok oldu', 'Denizli’de 1 kişi öldü' 'Manisa’da 1 kişi öldü, 4 ev yıkıldı', 'Fosil yakıt kaynaklı salınımların çılgınca artırılması bırakılsın', 'Gezegenim ölüyor', 'Felaketler yükleniyor' yazılı çok sayıda döviz ile fosil yakıtların zararlarına dikkat çekmeye çalıştılar. 

Grubun basın açıklamasında ise dünyada aşırı iklim olaylarının daha sık ve daha şiddetli yaşandığı belirtilerek, 'Yarattığınız petrol ve kömür dünyası, yaşadığımız dünyayı ve iklimi değiştirdi. Fosil yakıtlarla iklim değişikliğinin bağlantısını kurun artık. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Türkiye daha fazla kömür santrali, daha fazla duble yol yapıyor, HES’lerle doğanın iklime karşı gücünü yok ediyor. Sevgili hükümet, sizlere iklim değişikliğini anlatmak için yürüdük, yazdık, pedal çevirdik. Bizi dinlemediniz. Bu yüzden yarattığınız ve yaratacağınız dünyayı anlatmak için yatıyoruz. Lütfen bizi dinleyin. Bütün kömür projelerinin durdurulmasını istiyoruz. Bizler artık enerji çılgınlığı değil enerji verimliliği istiyor, fosil yakıt vergilerinin iklim için harcanmasını bekliyoruz' denildi.

Grup üyeleri gösterilerinin ardından bisikletlerini havaya kaldırarak fosil yakıt karşıtı sloganlar attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.