FETTULLAH GÜLEN’İ TRAŞ EDEN BERBER ÇEŞME’DE TUTUKLANDI

Geçtiğimiz pazartesi günü Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla yürütülen ve Çeşme merkezli olup Adana ve Antalya illerinde de eş zamanlı gerçekleştirilen FETÖ/PYD operasyonu kapsamında Çeşme Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından gözaltına alınan ve aralarında Fettullah Gülen’i tıraş eden bir berberin de bulunduğu toplam 16 kişi göz altına alınmıştı.

İLK YARGILAMADA 3 KİŞİ TUTUKLANDI

FETÖ/PYD operasyonu kapsamında gözaltına alınan 16 şahıstan sekiz tanesi yapılan sorgulamalarının ardından dün savcılığa sevk edildi.

Aralarında Ilıca’da yakalanan ve Fetullah Gülen'i tıraş eden berber olduğu iddia edilen İ.G. ve müteahhit M.G ile esnaf N.G. tutuklanmış ve Buca Cezaevi’ne sevk edilmiş,, Z.Z, Z. B., F.P. B., A.İ. ve D.D. için yurt dışı yasağı konularak adli kontrol tedbiri ile mahkeme tarafından serbest kalmıştı.

Gözaltında bulunan ve aralarında Bylook kullanan M.V.B.’nin yanı sıra A.U.S., Ö.G., Ş.Ö., S.K., E.S., M.D, ve İ.Z. toplam sekiz kişi bu sabah 10:40’ta savcılığa sevk edildi. Soruşturmanın geç saatlere kadar sürebileceği kaydedildi.

Fulya Omaç / Çeşme