Şehit haberinin alınmasının ardından askeri yetkililer, sağlık ekipleriyle birlikte şehit Jandarma Özel Harekat personeli Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un Çerkezköy Atatürk Caddesi’ndeki evini gitti ve anne Nilüfer ve baba Mustafa Ersoy’a acı haberi verdi. Aile gözyaşlarına boğulurken, şehidin evi ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

ATATÜRK HAYRANI

Atatürk hayranı olan ve sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı Atatürk fotoğraflarıyla Büyük Önder’e bağlılığını her fırsatta gösteren şehit Uzman Çavuş Ersoy, hakkında ise sosyal paylaşım sitesinde şu bilgiyi verdi: “Tutucu değilim. Piyasada değilim. Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim. Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir. İçe kapanık değilim ama gereksiz yere konuşmam. Kinci değilim ama unutmam. Şefkat gösteririm ama şımartmam. Şüpheciyim ama kuruntu yapmam. Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam. Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama kapılmam. Huzur veririm ama söz vermem. Sahip olurum ama ait olmam. Haksızlığa gelemem. Hatır gönül dinlemem. Babamın oğluyum ben kursun yerim laf yemem.”

KAÇ NEFES KALDIKİ ÖLÜME

Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı askeri üniformalı bir fotoğrafının altına ise şu şiiri yazdı.

İzin ver yanında kalayım,

Kıvrılsın saçların yüreğime,

Sana tutuşsun her zerrem,

Bakışlarını kat ömrüme,

Tutalım ziyan edilmiş ömrün kalanını,

Kaç nefes kaldı ki ölüme?



ŞK(LK/AAA)