19 Ocak tarihinde yapılan Milli Piyango çekilişinde '269235' numaralı bilete 2 milyon lira isabet etti. Çeyrek bilete isabet ettiği belirlenen talihlilerden biri ise biletini Çerkezköy’deki seyyar milli piyango bayii İsmail Garip’ten aldı. Talih kuşunun Çerkezköy’e isabet etmesi ise ilçede merak konusu oldu. Herkes talihlinin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Biletin kendisinin sattığı için mutlu olduğun belirten İsmail Garip, "Acaba gelecek mi diye herkese kuşkuyla benim tezgahıma doğru bakıyor. Ben hiç kimseden bir beklenti içerisinde değilim. Buraya en azından bir Allah razı olsun demek için gelirse sevinirim. Bu bana yeter" dedi.

"KOLAY KAZANDI KOLAY HARCAMASIN"

Evli ve bir çocuk babası olan İsmail Garip, ayda ortalama 2 bin ile 2 bin 500 bilet sattığını belirterek, "Büyük ikramiye bana çıksaydı ben arsa ya da gayrimenkule yatırım yapardım. Eğer bir zanaat sahibi olsaydım işimi geliştirirdim. Umarım kolay kazandığı parayı kolay harcamaz. Kendime aldığım biletlerden bugüne kadar hep zarar ettim ama başkalarının kazanmasına vesile olmak da güzel" dedi.



ŞK(LK/SS)