Trakya Bölgesi’ninen büyük halk pazarlarından biri olan, Kırklareli’nin Karakaş Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı’nda bugün yaban domuzu paniği yaşandı. Aç kaldığı için ormanlık alandan kent merkezine indiği sanılan yaklaşık 150 kiloluk yaban domuzu, pazara alışveriş yapmak için gelenlerin arasına daldı. Kalabalıkta koşturan domuz, alışveriş yapan 36 yaşındaki Sevcan Akıncı’ya saldırdı. Altına aldığı kadının sağ orta parmağını ısırarak koparan domuz, pazarda kestane satan 41 yaşındaki Mustafa Bedir’i de sol bacak diz altından ısırdı. Çevredeki diğer esnaf ve kestane satıcısı Bedir’in bıçaklarla vurması sonucu domuz kısa bir süre sonra telef oldu.

CEPTELEFONLARIYLA GÖRÜNTÜLEDİLER

Büyük panik yaşanan pazarda, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Sevcan Akıncı, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis ve zabıta ekiplerinin pazarda yaptığı incelemenin ardından telef olan yaban domuzu zabıta aracına konularak Kırklareli Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüldü. Pazarın içindekilerden bazıları ölü domuzu cep telefonlarıyla görüntüledi.



AÜÜ(LK/COŞ)