Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki alışveriş merkezindeki bir mağazada satış danışmanlığı yapan Elif Gürcak, sıradan bir iş günü geçirirken arkadaşları tarafından alışveriş merkezinin 2'nci katına çağırıldı. Buradan zemin kattaki buz pistine bakan Gürcak, gönlünü kaptırdığı Ümit İnan tarafından kırmızı güllerle yazılan "Benimle evlenir misin?" yazısını görünce büyük bir heyecan yaşadı. Yazının hemen yanında diz çöken erkek arkadaşına "Evet" diye bağırarak yanına giden Elif Gürcak, ona sarılıp, uzattığı yüzüğü parmağına takmasına izin verdi.

Alışveriş merkezini dolduran yüzlerce kişinin alkışları eşliğinde yüzüğünü takan Sahil Güvenlik Uzman Çavuşu Ümit İnan, "Elif ile karşılıklı saygı ve güvene dayanan güzel bir beraberliğimiz vardı. Ona öyle bir evlenme teklifinde bulunmalıydım ki hayatı boyunca bu anı hiç unutmamalıydı. Düşündüm, aklıma bu fikir geldi. Onu şaşkın ve bir o kadar da mutlu görünce dünyalar benim oldu" dedi.

İlginç evlenme teklifiyle mutlu bir beraberliğe ilk adımı atan Elif Gürcak ise sevdiği gençten evlenme teklifi beklediğini ancak, bunun zamanını bilmediğini, bu yüzden çok şaşırdığını belirtti. Gürcak, "İleride, çocuklarımıza, hatta torunlarımıza bu güzel anı anlatırız" diye konuştu.



BY(OA/CK)