Pamukova İlçesi'nde ilk evliliğinden 4 çocuğu olan 38 aylık hamile Neslihan Çelik, ayrıldığı eşi Osman Sefa tarafından, 3 gün önce evinde tabanca ile öldürüldü. Kadının bir yıldan bu yana birlikte yaşadığı Lütfi Arslan'dan 38 haftalık hamile olan karnındaki bebek, 112 ekibi tarafından 35 dakika boyunca yapılan kalp masajı ve oksijen takviyesi ile  yaşatılarak Adapazarı'nda hastanede sezaryenle alındı.

Neslihan Çelik’in cenazezesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi ardından  ailesine teslim edildi. Halen cezaevinde bulunan resmi nikahlı eşi L.A.'nın isteği üzerine cenazesi toprağa verilmek üzere Pamukova İlçesi'ne getirildi. Çarşı Camii'ndeki cenaze namazı sırasında Pamukova ilçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin çevrede sıkı önlem aldı. Neslihan Çelik'in kız kardeşleri cenazede tabuta sarılıp gözyaşları dönerken ablası Hanife Başaran gazetecilere, bebeğe cezaevinde bulunan babasının sahip çıktığını belirterek, "Babası bebeğini istiyor. Cenazenin de Pamukova’da gömülmesini istedi" dedi. Cenaze sonrasında talihsiz kadının yakınları jandarma araçlarına bindirilerek götürüldü.

Cinayetten sonra kaçan Osman Sefa’nın yakalanması için de ekipler Akyazı ve Hendek ilçesinde bazı adreslere baskınlar yaptı. Neslihan Çelik’in resmi nikahsız eşi Lütfi Aslan’ın da tutuklu bulunduğu Göynük Cezaevi'nden güvenlik nedeniyle alınarak başka bir cezaevine nakledildiği ifade edildi.



AG,İÇ(MB/İD)