Renault Formula 1'in patronu İtalyan işadamı Favio Britore tarafından işletilecek olan Billionaire Club ve İtalyan Restoranı Cipriani'nin açılışına Türkiye, Azerbeycan, Rusya ve Hollanda'dan iş ve sosyete dünyasının 400 seçkin isim katıldı. 100 kişilik gruba açılıştan önce Cipriani restoranda özel yemek verildi.

Ünlü Manken Eva Herzigova, Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerem Tümay, Mubariz Mansimov'un eşi Tamara Mansimov, Favio Briatore ve eşi Elisabetta Gregoraci’nin ev sahipliği yaptığı açılışa, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan, Serra Topal, Ayfer Toprak eşi Cengiz Karavan, Ceylan-Arda Can, Tuvana Büyükçınar-Selim Demir, Hasan-Meral Kosif, Yüksel-Canan Çağlar, Osman-Mihriban Müftüoğlu, Serra Merzeci, Ece Erken, Ahmet Bayer, Ali Taran, Samim Baki ve yaklaşık 400 seçkin konuk katıldı.

HERZİGOVA BÜYÜLEDİ

Açılıştan önce ünlü manken Eve Herzigova, Favio Briatore ve eşi ile Tamara Mansimov, basın mensuplarına bol bol poz verdi. Herzigova, taş gümüş ve altından oluşan takıları ve giydiği kıyafetiyle göz kamaştırdı. Ünlü manken, Bodrum'a ikinci kez geldiğini, denizin ortasında yaratılan bir eğlence ve tatil merkezinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Herzigova, “Bodrum'a daha önce de gelmiş ve çok beğenmiştim. Özellikle koylarında tatil yapmak denize girmek çok güzeldi. Tekrar Bodrum'da olmaktan çok mutluyum, iki gün burada kalıp çocuklarımla dinlenmek istiyorum” dedi.

1998 yılında kurduğu çok özel gece kulübü ile dünya turizminde marka haline gelen Favio Briatore ise yaptığı açıklamada İstanbul'dan sonra Türkiye'de ikinci Billionaire Club'u açmaktan mutluluk duyduğunu kaydedi. Briatore, “Bodrum ve Türkiye'de yatırım yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Tarihi ve doğa güzellikleri ile önemli bir turizm kentine farklı bir konseptte bir eğlence mekanı kazandırmak için yaptığım yatırımın ne kadar doğru olduğunu bugün bir kez daha gördüm. Çok mutluyum. Özel tasarımlı yüzme havuzu, konser alanı, yaklaşık 3 bin misafirimizi ağırlayacak özel mekanı ile sadece Bodrum'un değil Türkiye'nin en önemli gece kulüplerinden birini yaptık” dedi.

GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENDİLER

Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası'nın konser verdiği gecede, ayrıca dans gösterileri yapıldı. Davetliler, DJ Salih Saka'nın çaldığı Türkçe ve yabancı pop şarkıları ile sabah saat 04.00'e kadar eğlendi ve bol bol dans etti.

İki gün sürecek açılış programı etkinlikleri çerçevesinde bu akşam Türk pop müziğinin ünlü ismi Tarkan yine çok seçkin 500 davetlinin katılacağı gecede özel bir konser verecek.



YA(İÖ/AAA)





---------- KUTU---------


PALMARİNA


Palmali Grup tarafından geçen yıl satın alınarak yenilenen Palmarina Bodrum, yeni oluşumu ile marinasında konuk ettiği mevcut yatlara hizmet vermeye devam ederken, Türkiye'nin ilk mega yat projesini de hayata geçiriyor. Mayıs 2013'te tamamlanacak proje ile Türkiye, toplamda 710 tekne deniz bağlama kapasitesine sahip olarak bölgedeki en büyük marinaya kavuşacak. Türkiye'nin tek yüksek kapasiteli Mega yat konaklama limanı olan Palmarina, proje tamamlandığında, çeşitli boylardaki yelkenli ve motor yatların yanı sıra, aynı anda 80 metreye kadar 26 adet Mega yata da bağlama ve yıl boyu konaklama imkanı sağlayacak. Tam donanımlı çekek sahasında ise maksimum 45 metre boya kadar 150 tekneye teknik servis hizmeti de verebilecek. Şu anda 400 adet tekne bağlama ve barınma kapasitesine sahip olan Palmarina, 2012 yazını karşılamaya hazırlanıyor. Türkiye'nin ilk ve tek LRQA dan ISO 9001-2008 belgeli marinası olan, yeni yönetim anlayışı ve yapılan yatırımlarla günümüzde bölgedeki en güvenli marinalar arasında yeralıyor.


Oldcity eğlence adasında, 700 metrekarelik yüzme havuzu, Billionaire Beach, eğlencesi ile ünlü Billionaire Club, gurme İtalyan lezzetleri ile Cipriani’nin yanısıra plaj şıklığının adresi Billionaire Couture, Bodrum'un vazgeçilmezi Balıkçı Sait ve seçkin mücevher markası Gilan bulunuyor.