Alanya'da oturan Ercan Çelik ve kardeşi Deniz Çelik, dün henüz kimliği belirlenemeyen bir kadınla buluşup ilçede gezerek vakit geçirdi. Çelik kardeşler daha sonra aynı kadınla restoranda yemek yedi. Yemeğin ardından Ercan Çelik ve kardeşi yanındaki kadınla birlikte saat 02.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sokak'taki çocuk parkına gitti. Bu sırada yanlarına gelen 2 kişi, Çelik kardeşler ile kadına silah çekerek ateş etmek istedi. Tabancanın tutukluk yapması üzerine kimlikleri henüz belirlenemeyen saldırganlar, elindeki bıçaklarla Ercan Çelik'i birçok yerinden yaraladı. Deniz Çelik ise sırtından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Olayın ardından saldırganlar ve Çelik kardeşlerin birlikte parka geldiği kadın kaçtı.

Parktaki yaralıları fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Ambulanslarla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Ercan Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Deniz Çelik ise yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Ercan Çelik'in cesedi, Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı.

Araştırma başlatan polis, olay yerinde patlamamış 9 mm çapında tabanca mermisi buldu. Polis, saldırganlar ile Çelik kardeşlerin yanındaki kadını bulmak için soruşturma başlattı. Polis, kadının saldırganlarla birlikte hareket etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.