Beşizlerin babası inşaatlarda marangozluk yapan İbrahim Bulut, Akdağmadeni Kaymakamı Hüseyin Engin Sarıibrahim sayesinde kaloriferli bir daireye yerleştiklerini söyledi. Ev kadını olan eşi Özlem'in beşizlerin ihtiyacını karşılamakta zorlandığını belirten Bulut, "Kaymakamımız bakıcı desteği vermek istedi. Gazeteye ilan verip bir arkadaşımızın yakını olan bakıcı abla bulduk. Ücretini ise kaymakamlık üstlendi. Çocuklarımızın aylık kontrolleri sürüyor, sağlıkları da yerinde" dedi.

Anne Özlem Bulut ise 4 yaşındaki oğlu İsmet Efe'nin, beşizleri kıskandığını kaydetti. Anne Bulut, "Gelen bakıcı ile birlikte çocuklarımın mamasını yapıp yedirirken, diğer işlerime de zaman kalıyor. Ankara'ya kontrollere götürüyoruz. Geceleri sık sık ağlıyorlar. Eşimle gece bir çocuğu sustururken, diğerini elimize alıyoruz, biri susuyor, diğeri ağlıyor. Zaman zaman halimize de gülüyoruz. Çocuklarımdan mamayı en çok Muhammet yiyor, yakında tombiş olacak" diye konuştu.

Beşizlerin bakıcısı Leman Sufracı ise işini gazete ilanı ile bulduğunu belirtirken, çocukların fazla sıkıntılı olmadığını söyledi. Sufracı, "Ancak birisiyle ilgilenirken diğeri ağlayabiliyor. Susturmak için ise sallarken zorlandığım oluyor. Bunun için beşiklere bağladığım ipleri aynı anda sallayıp, bu yöntemle uyutmaya çalışıyorum" dedi.