Milas'tan dün saat 13.00 sıralarında Bodrum'un Mazı Köyü'ne giden 38 yaşındaki Mustafa Çam'ın yönetimindeki 48 KM 262 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil karşı yöne geçip, takla attı ve Selçuk İlhan Bilgin yönetimindeki 14 AZ 232 ve polis memuru Oğuzhan Kılıç yönetimindeki 34 SYA 78 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Kazada, Selçuk İlhan Bilgin, yanındaki annesi 45 yaşındaki Hamiyet Bilgin, babası emekli polis 58 yaşındaki Mehmet Bilgin, yakını 22 yaşındaki Uğur Turan ile diğer otomobillerin sürücüsü Oğuzhan Kılıç ile Mustafa Çam, eşi Nurcan Çam ve bir aylık bebeği Baran Sarp Çam yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Çam'ın kalbinin durduğunu belirleyip, kalp masajı yaptıktan sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, doktorların çabalarına rağmen Çam kurtarılamadı.

Mustafa Çam'ın ardından Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi gören eşi Nurcan Çam ile Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki yaralılardan Mehmet Bilgin de bugün öğlen saatlerinde tedavi yaşamını yitirdi. Kaza sonrası ambulans helikopterle İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Baran bebek, babasının ardından annesinin de ölmesiyle hem yetim hem de öksüz kalmış oldu.

Nurcan Çam'ın, yakınları tarafından hastane morgundan alınan cenazesi ikindi üzeri Yalıkavak Beldesi, Gerişaltı Mevkisi'ndeki Yemiş Camisi'ne getirildi. Burada düzenlenen törene Nurcan Çam'ın babası Hüseyin Gökay, annesi Pakize Gökay, yakınları, Baran bebeğin kaptan olan amcası Erdal Çam, Bağımsız Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından, Nurcan Çam, Mazı Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mustafa ve Nurcan Çam'ın geçen kasım ayında evlendiklerini belirten Erdal Çam, "Birbirlerine, bebeklerine doyamadan bu hayattan ayrıldılar. Hala olayın şokunu yaşıyoruz. Yeğenim Baran'ın durumu şimdilik iyi. Cenazeden hemen sonra onun yanına gideceğiz, acımız büyük" dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Mehmet Bilgin'in cenazesi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.



YA(AÖ/ESM)