Ali Yıldız, bugün saat 12.00 sıralarında dünürü Adnan Şelale’nin işlettiği Bahçelievler Mahallesi Çarşamba Pazarı'ndaki Şelale Düğün Salonu’na gitti. Yıldız ile iki çocuk babası dünürü Şelale arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine belindeki ruhsatsız tabancasını çıkartan Ali Yıldız, dünürüne kurşun yağdırdı. Yıldız, bu sırada kendisine engel olmak isteyen dünürünün eşi Şükran Şelale’yi de karnından bıçakladı. 3’ü göğsüne, 1’i boynuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Adnan Şelale ile bıçaklanan eşi Şükran Şelale, çevredeki esnafın haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Adnan Şelale doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, durumu ağır olan eşini ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayın ardından kaçan Ali Yıldız ise suç aleti tabanca ve bıçak ile polise gidip, teslim oldu.

ÇOCUKLARI ALMANYA'DA

Kurban Bayramı nedeniyle Altınoluk Beldesi’ndeki yazlığından Balıkesir’deki evine döndüğü öğrenilen Ali Yıldız’ın Almanya’da bulunan çocukları nedeniyle aralarının açık olduğu bu nedenle dünürünü öldürdüğü ileri sürüldü. Yıldız’ın Almanya’daki kızını da bir süre önce Türkiye’ye çağırdığı da öğrenildi.

Adnan Şelale'nin kardeşi Kerim Şelale ise olayın ailevi bir meseleden kaynaklandığını ileri sürüp, “Ancak tam olarak neler yaşandığını biz de bilmiyoruz. Ağabeyimi kaybettim. Yengemde ağır yaralı. Acımız büyük” dedi.