Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Salonu'nda yapılan 'Koordinasyon Toplantısı' uzayınca, salonda yapılacak olan düğün töreni de gecikti. Düğün sahipleri duruma tepki gösterince, görevliler Bakan Eroğlu'na bilgi verdi. Toplantıyı hemen bitiren Bakan Eroğlu, düğün sahiplerini kutlayarak gönüllerini aldı.

Bakan Eroğlu, Kahramanmaraş'ta bakanlığına bağlı kurumların yetkilileriyle DSİ 20. Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Salonu’nda düzenlenen Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Sağlam, Türkiye Parlamenterler Birliği Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Dr. Yıldırım Ramazanoğlu ile Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın da katıldığı toplantıda bürokratlar, yapılan çalışmalara ilişkin Bakan Eroğlu’na brifing verdi. Saat 18.00 ile 19.30 arasında yapılması planlanan toplantı saat 20.30'a kadar uzayınca, aynı salonda saat 19.00'da başlaması planlanan Yeliz ve Ali Yerli çiftinin düğün töreni de gecikti. Düğün sahipleri ve düğüne katılacak konuklar, salonun dışında boşaltılmasını beklerken, gelin ve damada telefonla haber verildi. Genç çifte salonun boşalmadığı,  biraz geç gelmeleri söylendi. Gelinin babası Mehmet Yerli ile damadın babası Mevlüt Yerli, salon dışında bekleyen görevlilere, "Dışarıdan akrabalarımız ve davetlilerim geldi. Aylar öncesinden burada düğün yapılacağı belliydi. Bizi dışarıda bekletiyorlar. Bakanımıza haber verin" diye çıkıştı.

BAKAN HEMEN BİTİRDİ

Durumdan haberdar edilen Bakan Eroğlu ise toplantıyı hemen bitirdi. Salon dışına çıkan Bakan Eroğlu, düğün sahiplerini kutlayarak gönüllerini aldı. Gelin ve damadın babası Mehmet ve Mevlüt Yerli'yu kutlayan Bakan Eroğlu, genç çiftin 3 çocuk yapmasını istedi. Bakan ve beraberindekiler salondan ayrılınca düğün töreni başladı.


LY (YB/SSA) (FOTOĞRAF)