Olay, geçen 17 Ocak'ta saat 11.30 sıralarında 741 sokak 28 numaradaki evde meydana geldi. Kahve işleten, bir süreden beri eşi ve çocuklarıyla sık sık tartışma yaşayan 50 yaşıdaki Abdullah Bozderi, son olarak oğullarından Erhan Bozderi'nin küpe takmasına sinirlendi. Abdullah Bozderi, eve gelen 380 liralık elektrik faturasının ödenmesi konusunda da yine çocuklarıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getiren Abdullah Bozderi, yanında bulunan tabancayla eşi 50 yaşındaki Feride Bozderi'yi 3 kurşunla, oğlu 28 yaşındaki Erhan Bozderi'yi ise 1 kurşunla yaraladı. Kızı Esra Bozderi'yi de tartaklayan Abdullah Bozderi, daha sonra kendi başına ateş ederek canını kıydı. Abdullah Bozderi memleketi Bingöl'de toprağa verildi.

FEÇ KALAN OĞUL EVDE CAN VERDİ

Ağır yaralanan Feride Bozderi ile Erhan Bozderi, kaldırıldıkları Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu oldu. Ancak Erhan Bozderi, beline isabet eden kunşunla felç kaldı. Buna rağmen hayata tutunmaya çalışan Bozderi, geçen pazartesi günü ailesi tarafından, hem fizik tedavi hem de sağlık kontrolünden geçirilmesi için aynı hastaneye götürüldü. Kontrollerinin ardından tekrar eve getirilen Erhan Bozderi, dün sabah saatlerinde fenalaştı. Ailesinin yardım istediği sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Erhan Bozderi, evde yaşamını yitirdi. Bozderi'nin akciğerlerinin su topladığı belirlendi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Erhan Bozderi'nin cenazesinin, Esentepe Cami'nde bugün ikindi vakti kılınacak namazın ardından Yeni Bornova Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

AİLEDEN İHMAL SUÇLAMASI

Erhan Bozderi'nin ölümünün ardından ailesi, doktorlara tepki gösterdi. Doktorların Bozderi'yi taburcu ettikten sonra geçen pazartesi günü kontrol ettiklerini ve önemli bir sağlık problemi bulunmadığını söylediklerini ileri süren aile, hukuk mücadelesi başlatacaklarını dile getirdi.



TY(AÖ/COŞ)