Gaziantep’te bir bir alışveriş merkezinin müdürü olan 45 yaşındaki A.G., Facebook’tan tanıştığı 29 yaşındaki Meral Büyükbal ile internet üzerinden görüntülü görüşmeye başladı. İkili, internet üzerinde görüntülü sanal seks yaptı. Büyükbal, yaklaşık bir yıl süren bu görüşmelerin ardından A.G.’ye dışarıda buluşmak istediğini söyledi.

KADIN YERİNE 2 ERKEĞİ KARŞISINDA GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Büyükbal'ın cinsel ilişki teklifi üzerine A.G., Konya’nın Cihanbeyli İlçesi'nde bir eve gitti. Ancak A.G. buluşacakları eve gittiğinde karşısında Büyükbal yerine Fatih Arıcan ile Gökhan Gülyazı’yı buldu. A.G.'yi burada silah zoruyla araca bindiren Fatih Arıcan ve Gökhan Gülyazı, Ankara’nın Demetevler Semti’ndeki bir eve getirdi. İddiaya göre şüpheliler burada A.G.'ye işkence yapıp, 40 bin TL'lik 3 senet imzalatıp, 470 lira ve kredi kartını aldı. A.G.'nin 'Gaziantep'e gidip orda size para yollarım' demesi üzerine şüpheliler, A.G.'nin cebine 110 TL koyarak, "Şimdi Gaziantep'e git, 2 gün içinde bize parayı gönder, yoksa çıplak görüntüleri internette yayarız" diyerek A.G.'yi serbest bıraktı.

ŞANTAJ TELEFONLARI ÜZERİNE ŞİKAYETÇİ OLDU

Gaziantep’e dönen A.G. parayı göndermedi. Ancak gasp çetesinden şantaj telefonları almaya devam edince polise giderek şikayette bulundu. Dosyanın Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne ulaşması üzerine çalışma başlatan Gasp Büro Amirliği ekipleri, telefon kayıtlarını incelemeye alarak şüphelilerin adreslerini belirledi. Ekipler Büyükbal, Arıcan ve Gülyazı'nın kaldığı eve baskın yaparak gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.



FK(AY/COŞ)