Eldorada Otel’de beş kişilik ekibiyle düzenlediği basın toplantısı ile 'Uzunca' isimli parçasına çekilecek klip hakkında bilgi veren Asrın, sönmeye yüz tutan rock müzik kültürünü yeni albümüyle Kibariye ile birlikte sevdireceğini söyledi.

“Albümdeki hedefimiz insanlarımıza rock sevgisini aşılamak ve oluşan kötü imajı yıkmak” diyen Asrın, ismini baş harfleri olan A.S.R. albümünün sevilen parçası Uzunca’ya çekecekleri klipte Kibariye ile hem oynayacak hem de düet yapacaklarını kaydetti. Asrın, Marmaris’in tarihi mekanları, yat limanı, Kordon Caddesi ve bir otelde çekilecek olan klip çalışmasına önümüzdeki hafta başlayacaklarını belirtti. Yönetmenliğini Şaban Karademir’in yapacağı klibin çekimlerinin bir haftada tamamlanacağını ifade eden Asrın, şimdiden ididalı olduklarını söyledi.

AF GRUBUNDAN AYRILMIŞTI

1996 yılında AF grubu ile profesyonel müziğe başlayan rockçı Asrın, grup içinde yaşanan sıkıntılardan ötürü gruptan ayrılarak kendisine bir yol çizdi. Önceleri pek çok grupla sahne alan Asrın, Barış Manço ile tanınan Kurtalan Ekspresi ile 3 yıl çalıştı. İlk solo albümünü 1999 yılında 'Bunu Bil' adı ile çıkardı. 2004’te ikinci solo albümü Maximum'dan sonra müziğe yaşadığı sıkıntılardan ötürü ara veren Asrın, geçen Kasım ayında hayranlarının karşısına isminin baş harflerini taşıyan A.S.R. albümüyle tekrar çıktı.



AG (TT/RT)