Kaza, bu gece Muradiye Mahallesi 3376'ncı sokakta meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, evinin garajında park halinde olan 63 AV 519 plakalı hafif ticari aracını dışarı çıkarmak istedi. Sürücü garajdan çıktıktan sonra manevra yaparken yanlışlıkla fren yerine gaza bastı. Bir anda kontrolden çıkan hafif ticari araç, sürücünün komşusu olan Ergün ailesinin avlulu evinin duvarını yıktı. Evin avlusunda oturan Ergün ailesi, kazada yıkılan duvarın altında kalarak ve aracın çarpması sonucu yaralandı.

Gürültü sesi üzerine sokağa çıkan ve hafif ticari aracın duvarı yıkıp, evin bahçesine girdiğini görenler yardıma koştu. Komşularının yardımı ile yıkılan duvarın altından çıkarılan ve aracın çarpması ile hafif yaralanan Ali ve Bedriye Ergün çifti ile çocukları Emine, Mahmut ve Revzane olay yerine çağrılan ambulanslar ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Mahallede herkesi şaşırtan kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, ismi öğrenilemeyen sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÖŞ (HK/SSA)