Bir arkadaşı ile birlikte Hayrabolu’ya giden ve burada şampiyona için hazırlık yapan Cimşir, ATV olarak bilinen 4 tekerlekli motosikletiyle dün antrenman yaptığı sırada aniden fenalaştı ve kullandığı ATV’nin üzerine yığıldı. Arkadaşı Türker İnan’ın haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Cimşir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını keybetti. Evli ve bir çocuk babası olan sporcunun ölüm haberi, sevdiklerini ve Türkiye Motosiklet Federasyonu’nu üzüntüye boğdu.

ATV SINIFININ ABİSİ

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Şimşir'in hayatını kaybettiğini resmi internet sitesinden duyurdu. Sitede şu ifadeler yer aldı:

“Türkiye Motokros Şampiyonası ATV sınıfında şampiyonluk mücadelesi veren sporcumuz Doğan Servet Çimşir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gülen yüzü ve beyefendi kişiliğiyle bütün yarışçıların ve ATV sınıfının abisi Çimşir, Hayrabolu'da yaptığı antrenman sırasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Çimşir hayatını kaybetti. Merhum sporcumuz Doğan Servet Çimşir'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabırlar dileriz'

Cimşir'in cenazesinin, İstanbul'a gönderildiği öğrenildi. 



RY(LK/AK)