Antalya'da hayatlarını unutulmaz bir günde birleştirmek isteyen çiftler, 6 ay öncesinden 12.12.12 tarihine randevu alarak bugün nikahlarını kıydırdı. Konyaaltı İlçesi'nde de 20 çiftin bugün nikah masasına oturdu. Konyaaltı'nda 12 Aralık'ın en şanslı çifti de Fatih Mazlum ile Okşan Özçelik oldu. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'ndaki törende Başkan Muhittin Böcek ile Fatih Mazlum ve Okşan Özçelik çifti imzayı atmak için saatlerin 12.12'yi göstermesini bekledi. 12 Aralık'ta saat 12.12'de hayatlarını birleştiren çifti, davetliler uzun süre alkışladı. Başkan Böcek de anlamlı bir günde evlenen çifte mutluluk diledi.

12 YILLIK BİRLİKTELİK

Bir firmada danışmanlık yapan Fatih Mazlum 12 yıllık arkadaşlıklarının ardından Okşan Özçelik ile evlilik kararı aldıklarını anlattı. Özel ve anlamlı bir günde evlenmeyi planladıklarını kaydeden Mazlum, 12 Aralık'ta ve saat 12.12'de tören yapabilmek için 6 ay öncesinden randevu aldıklarını belirtti.

Bir firmanın muhasebe departmanında görev yapan Okşan Özçelik de unutulmayacak bir günde evlendikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

12.12.12 HATIRASI

Fatih- Okşan Mazlum çifti nikah törenin ardından salonda bulunan kalp şeklindeki kırmızı balonların bulunduğu alanda hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra da çift belediyenin özel olarak hazırlattığı üzerinde 12.12.2012 yazılı gelinlik ve damatlık resmi bulunan panonun arkasına geçerek fotoğraf çektirdi.

TOPLAM 178 NİKAH

Antalya'da bugün Büyükşehir Belediyesi 34 nikah kıyarken, merkez ilçeler Muratpaşa Belediyesi 48, Konyaaltı Belediyesi 20, Kepez Belediyesi 53, Döşemealtı Belediyesi 12 ve Aksu Belediyesi de 11 olmak üzere toplam 178 nikah kıyıldı.