Bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü dedektifleri, sabaha karşı saat 03.15'de Aksu'da bir minibüsü durdurdu. Ekipler, narkotik köpeği 'Kontes' ile birlikte aracı incelemeye aldı. Minibüsün çeşitli yerlerinde gizlenmiş 103 ayrı poşette toplam 247 kilo 292 gram esrar bulan ekipler, M.P. ve S.Ö. adlı şüphelileri de gözaltına aldı. Doğu illerinden getirdikleri uyuşturucuyu Antalya'da 'torbacı'lar aracılığıyla pazarlayacaklarını itiraf eden 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

'EN YÜKSEK MİKTAR'

Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, operasyonla ilgili açıklama yaptı. Sağlam, ele geçen uyuşturucunun bu güne kadar ilde ele geçen en yüksek miktar olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Arkadaşlarımız bir ihbar üzerine operasyonu gerçekleştirdi. Ele geçen uyuşturucunun piyasa değerinin 3.5 milyon TL civarında olduğunu düşünüyoruz. Uyuşturucu ile mücadelemiz aralıksız devam edecek. Şehre giren uyuşturucu maddesine ve hiçbir insanı uyuşturucu yüzünden kaybetmeye tahammülümüz yok" diye konuştu.



ÖE(HA/COŞ)