Orhangazi’deki özel bir tıp merkezinde anestezi teknisyeni olarak görev yapan Alperen Eroğlu’nun sabah işe başlamadığını gören mesai arkadaşları ameliyat odasına girdi. Genç teknisyenin cansız bedeni ile karşılaşan arkadaşları sağlık merkezi yöneticilerine bilgi verdi. Olaydan haberdar edilen Orhangazi polisi ve Cumhuriyet Savcısı tıp merkezine gelerek inceleme yaptı. İki kolundaki izler nedeniyle kendisine aşırı dozda narkoz enjekte ederek intihar ettiği sanılan genç teknisyenin cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Alperen Eroğlu’nun Bursa’da yaşayan ailesi de olayı haber alması üzerine Orhangazi’deki özel tıp merkezine geldi. Eroğlu’nun acı haberini alan babası ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Gürsu Sağlık Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Alperen Eroğlu’nun yaklaşık 1 ay önce Orhangazi’deki tıp merkezinde göreve başladığı bildirildi. Tıp merkezindeki lojmanda kaldığı belirtilen Eroğlu’nun gece ameliyathanede kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



HB(FK/SS)