Zonguldak 2'nci Amatör Lig'de mücadele eden Tersanespor'a gelir sağlamak amacıyla yapılan okey turnuvasının 35'incisi Yeşilmahalle'deki kahvede yapıldı. 58 kişinin 30'ar lira ödeyerek katıldığı turnuvanın ilk 3 gününde finale kalan 4 kişi belirlendi. Dün akşam oynanan finale, masanın kenarındaki sandalyeye canlı hindi bırakıldı. Yaklaşık 1 saat süren oyun sonunda İsmail Baykan birinci, Fuat Özkazan ikinci, Hüseyin Alper üçüncü oldu. İsmail Baykan, kendisine verilen yılbaşı hindisi ile objektiflere poz verirken, Fuat Özkazan ve Hüseyin Alper'e ise kesilmiş hindi hediye edildi.

İsmail Baykan, 10 yıldan bu yana katıldığı okey turnuvasında ilk kez birinci olduğunu söyledi. Baykan, "Önemli olan Tersanespor'a katkı sağlamak. Hindinin yarısını evde ailemle, yarısını da arkadaşlarımla birlikte yiyeceğim. Birinci olduğum için mutluyum" dedi.

Kulüp Başkanı İsmail Hasdemir de yıllardır süren gelenek ile amaçlarının Tersanespor'a maddi katkı sağlamak hem de camiadaki kaynaşmayı pekiştirmek olduğunu söyledi. Başkan Hasdemir, turnuvadan elde edilen 900 lira ile kulübe forma, ayakkabı gibi ihtiyaçların karşılanacağını belirtti.



DS(EE/İD)