Süheyla Kaplan

2014 Yerel seçimlerinde CHP Maltepe Belediye Başkanlığını büyük bir farkla kazanan Ali Kılıç, Maltepe Meydanı'nda Maltepelilere seslendi.

 2014 Yerel seçimlerinde CHP Maltepe Belediye Başkanlığını büyük bir farkla kazanan ve uzun yıllar Almanya'nın Münih kentinde yaşayan Ali Kılıç, Maltepe Meydanı'nda Maltepelilere seslendi.
 
Miting havasında geçen  kalabalığa seslenen,, Ben tüm Maltepe’nin ayrım yapmadan hizmetkarıyım  diyen Kılıç, “ Partimin ilçesi, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte gece gündüz çalıştık. Bizlere destek olan, bizleri bağrına basan tüm Maltepelilerle birlikte bu seçimi büyük bir farkla kazandık. Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.”
 
 BEN MALTEPE’NİN BAŞKANI OLACAĞIM.

 “Tüm engellemelere, tüm karalamalara rağmen seçimi almayı başaramayan AK Parti, son olarak İlçe Seçim Kurulunda da çaba sarf etmelerine rağmen Maltepe Halkı kararını doğrudan yana vermiştir. Bu gün Belediye başkanı olarak diyorum ki Maltepe’de sevgi kazanmıştır. Ben artık tüm Maltepe’nin Belediye başkanı olarak, dil, din, cinsiyet, o parti, bu parti diye hiçbir ayrım yapmadan tüm Maltepelilerin bir hizmetkarı olacağım. Seçim süresince verdiğim her sözün, her projenin arkasındayım.  Bütün yapacağımız çalışmaları da önce sizinle paylaşacağım.”
 
Sabahtan itibaren  Mahalleleri gezerek her gün bir evde kahvaltı yapacağını belirten Kılıç, “ Bana en az oy çıkan Başıbüyük’ten çalışmalara ve ziyaretlere başlayacağım. Başıbüyük mahallesi belediyemizden en çok hizmeti görecektir. Çünkü ben söz verdim. Ben insana hizmet vereceğim ve hiçbir ayrım yapmayacağım. Bana inana, güvenen insanların güvenini boşa çıkarmayacağım. Bize destek olan olmayan tüm Maltepelilere teşekkür ediyorum.” dedi.

  Seçim öncesi Avrupa'dan gelen CHP birlik yöneticileri de Ali Kılıç'ı destekleyerek yalnız bırakmadı. Uzun yıllar Münih'te yaşamış Kılıç, bu başarıyı elde etmesinde yurtdışı birliklerinin büyük katkısı olduğunı ifade ederek, yurtdışında örgütlenmenin önemine değindi.