Tunceli Jandarma Alay Komutanlığı görevini yaptığı sırada lojmanında ölü bulunan ve intihar ettiği öne sürülen Albay Kazım Çillioğlu'nun oğlu Gökhan Çillioğlu, Adli Tıp Kurumu'nun babasının mezarından alınan kemiklerde yaptığı incelemelerle ilgili raporun eline ulaşmadığını söyleyerek, "Rapor, Özel Yetkili Savcılığın elinde ve titiz bir şekilde soruşturuluyor. Olumlu sonuçlar çıkacağına eminim" dedi.

1994 yılında lojmanında intihar ettiği öne sürülen Albay Kazım Çillioğlu'nun Düzce'de yaşayan oğlu Gökhan Çillioğlu, geçtiğimiz yıl 9 Haziran tarihinde Kaynaşlı'nın Sarıçökek Mahallesi'nde babasının mezarı açılırken orada bulunduğunu belirterek, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından hazırlanan raporun henüz eline ulaşmadığını söyledi. Ailece babasının intihar ettiğine hiçbir zaman inanmadıklarını hatırlatan Gökhan Çillioğlu, Özel Yetkili Savcılığın soruşturmayı titizlikle yürüttüğünü belirterek şunları söyledi:

"Raporda babamın kafatasındaki saç köklerinde arseniğe rastlandığı, kürek kemiğinde kurşun yarası olduğu ifade ediliyor. Resmi raporu görmediğim için çok fazla bir şey söyleyebilme şansım yok. Çok ciddi bir soruşturma yürütülüyor. Rapor, Özel Yetkili Savcılığın elinde ve titiz bir şekilde soruşturuluyor. Olumlu sonuçlar çıkacağına eminim. Sabırla beklememiz lazım."



Mutlu YUCA/DÜZCE, -