AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'nin Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde yapılan toplantısına Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan Danışma Meclisi'nde AK Parti'nin büyük kongresinin slayt gösterisinden özet görüntülere yer verildi.

'2071'E KADAR BU PARTİ ÜLKEYİ YÖNETECEK' 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük kongrede 2023 vizyonunu revize ettiğini ve 2071'i gösterdiğini belirten Milletvekili Enç, "Biz '2023 vizyonu' derken bazıları 'Ne demek' diye soruyordu. Bilmiyorlardı ki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümü. Şimdi 2071 ve Anadolu'ya ayak bastığımızın 1000'inci yıldönümü. 2071'e kadar bu parti ve teşkilatları bu ülkeyi yönetecek"  diye konuştu.

'ALTIN PORTAKAL'IN MARKA DEĞERİ VARDI' 

Antalyaa Büyükşehir Belediyesi'nin kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle övündüğünü belirten Gökcen Özdoğan Enç, şunları söyledi;

“Altın Portakal'ın açılış töreni tam bir fiyaskoydu. Öyle bira festivali, başka şeyler yapmakla kültür sanat olmuyor. 3 yıl önce Altın Portakal'ın bir marka değeri vardı, ama şimdi bir Antalyalı olarak üzülerek söylüyorum ki, yerlerde sürünüyor. İnşallah 27 Ekim'den sonra yeniden marka değerini kazandıracağız."

'ANTALYA'DA EŞEKLİ ULAŞIM DAHA KOLAY'

Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Kepez'in Santral Mahallesi'ndeki vatandaşları tapu vaadiyle 3 yıldır kandırdığını öne sürdü. Ulaşım sistemini de eleştiren Bayraktar, eşeklerle yaptıkları protestoyu hatırlatarak, Antalya şehir içinde ulaşımda hala eşekle ulaşımın daha kolay olduğunu savundu.



MÇ(HA/COŞ)