TAV Havalimanları, işlettiği İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali’ndeki Giden Yolcu Bölümü’nde “primeclass” CIP Servis tarafından işletilecek “Comfort Lounge” salonunun açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, iç hat terminalinde uçuş işlemlerini tamamlayan yolcuların uçağa binmeden önce kullanabilecekleri Comfort Lounge ile yolcu beklentilerinin karşılanmış olduğunu belirtti. Salonda açık büfe sınırsız ikram, kablosuz internet, ”business corner”, günlük gazete ve periyodik dergi seçenekleri, playstation köşesi ve televizyon yayınının yanı sıra çocuk odasının da bulunduğunu kaydeden Balcı, tesisin kullanım bedelinin yaz sezonu boyunca 25 lira olarak belirlendiğini söyledi.

Balcı, tesisten anlaşmalı bankaların müşterilerinin de yararlanması için görüşmelerin sürdüğünü dile getirirken TAV'ın 20 yıllık işletme hakkını kazandığı Adnan Menderes Havalimanı'nda inşaatın hızla sürdüğünü, 250 milyon euroluk yatırımla inşa edilecek çevre dostu terminalin son teknolojiyle donatılacağını, terminalin 2014 yılında tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

TAV Havalimanları Holding’in, havacılık dışı gelirlerinin oluşturulmasından sorumlu şirketi TAV İşletme Hizmetleri 12 havalimanında ticari alan tahsisi, reklam ve tanıtım alanlarının kiralanması, “primeclass” CIP Service, lounge işletmeciliği, Havaş Turizm ve Seyahat Acentası, TAV Passport Kart Üyelik Programı hizmetlerini yürütüyor.