Belediye tarafından her hafta pazartesi günü düzenlenen ve vatandaşların sorunlarının dinlendiği Halk Günü toplantısı, Başkan Yardımcısı AK Parti'li Zeki Gül başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Hamide Öymen, torununa iş istediğini söyledi. Torunu Hamit Öymen’in işsiz olduğunu ifade eden kadın, "Günlerdir belediyeye başvuruyorum. Belediye bünyesinde birçok iş arayan var. Torunuma da iş verilmesini istiyorum. Torunuma iş vermezseniz yakarım bu belediyeyi" dedi.

Hamide Öymen’in bu sözleri, toplantının yapıldığı Belediye Meclis Salonu’ndakileri şaşırttıç Başkan Yardımcısı Zeki Gül, "Belediyenin birçok işçisi var, işleri yapacak elbette işçilerimiz var. Sen güzel bir insansın, yakmazsın belediyeyi. Sen kötülük yapamazsın. Biz torununun ismini alalım, elimizden geleni yapalım. Ancak torunun geçtiğimiz hafta adliyede zabıt katipliği ve gardiyanlık sınavları vardı, oraları takip edip girseydi orada yardımcı olurduk. Torununa söyle KPSS'ye girsin" diyerek Hamide Öymen'i sakinleştirmeye çalıştı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'e torununun adını ve telefon numarasını veren Hamide Öymen, belediyeden ayrılarak evinin yolunu tuttu.



YÇ(İS/BT)