Olay dün gece İnegöl’ün Orhaniye Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre ailelerinden ayrı yaşayan 21 yaşındaki Büşra V. ve Gülşah C. Orhaniye Mahallesi'nde bir apartmanın üçüncü katını birlikte kiraladı. İki genç kız, bir süre önce pastanede tanıştıkları Burcu D.’yi de evlerine alarak birlikte yaşamaya başladı. Gülşah C.’nin Bursa’daki ailesinin yanında, Büşra V.’nin de dışarıda olduğu sırada evde tek başına kalan Burcu D. henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kafasına sert bir cisimle vurularak yaralandı.

OTOMOBİLLE HASTANEYE GÖTÜRDÜLER

Kız arkadaşı Gülşah C.’yi görmek için eve çıkan erkek arkadaşı 23 yaşındaki Mehmet E. kapının açık olduğu görerek içeriye girince Burcu D.’yi kanlar içinde yerde buldu. 112 Acil Servis’ten yardım isteyen Mehmet E. ekiplerin gecikmesi üzerine telefon ederek çağırdığı arkadaşının otomobiliyle Burcu D.’yi İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 

Başının yarıldığı anlaşılan genç kız, durumu ağır olduğu için Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Şuuru kapalı olan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. İfadelerine başvurulan bazı apartman sakinleri, evden bir erkek ve kadının tartışma sesleri geldiğini daha sonra kesildiğini belirtti.

POLİS, ERKEK ARKADAŞINI ARIYOR

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, evde kalan Büşra V. ve genç kızı hastaneye kaldıran Mehmet D.’nin ifadelerine başvurdu. Polisin, olayla ilgili olarak Burcu D.'nin erkek arkadaşını aradığı bildirildi.

SA(FK/COŞ)