44 yaşındaki baba S.T., geçtiğimiz Cuma günü akşam saat 19.00 sıralarında evden ayrılan ve ertesi gün sabah saat 08.00 sıralarında dönen kızı 13 yaşındaki G.T.’ye nerede olduğunu sordu. G.T. ise babasına 22 yaşındaki Ü.İ.’nin Yukarı Zaferiye Mahallesi’ndeki evinde kaldığını söyledi. Bunun üzerine baba S.T., Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Ü.İ.’den şikayetçi oldu. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan G.T,, Ü.İ. ile kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini ancak bunun ilk ilişkisi olmadığını söyledi.

İLK KEZ 10 YAŞINDA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

İlk cinsel ilişkisini 3 yıl önce 23 yaşındaki N.K. ile yaşadığını söyleyen G.T., bu güne kadar değişik tarihlerde 20 yaşındaki H.Y., 17 yaşındaki H.E.A., 18 yaşındaki Y.i.Y., 19 yaşındaki N.T. ve 22 yaşındaki S.D. isimli kişilerle de birlikte olduğunu anlattı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, 13 yaşındaki S.T. ile cinsel ilişkiye giren Ü.İ, H.Y, H.E.A, Y.İ.Y, N.T. ve S.D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. N.K. isimli şahıs ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamadı.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan 6 kişi, polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÜY(LK/SSA)