Yenimahalle İlçesi'ne bağlı Ümitköy semtindeki okulda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan tiyatro sanatçısı Selim Bayraktar, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamındaki programa yoğun işleri nedeniyle katılamadığını söyledi. Bayraktar, öğrencilere tiyatro ve sinema konusunda merak ettiklerini anlatıp, sorularını yanıtladı.

Öğrenciler, Selim Bayraktar'ın Muhteşem Yüzyıl dizisinde kullandığı, 'Hünkarım', 'Vallahi de, tillahi de', 'Sultanım' ve 'Paşam' gibi ifadeleri seslendirdiği sırada kahkahalara boğuldu. Söyleşi sonunda Bayraktar ile öğrenciler hatıra fotoğarfı çektirdi.

MEV Koleji Özel Ankara İlköğretim Okulu Müdürü Gülşen Altunbay, Selim Bayraktar'ı okullarında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Kendisi neşeli, esprili ve sevecen kişiliğiyle öğrencilerimizle tiyatro ve sinema sanatı üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için planlanan bu güzel etkinlik birtakım aksaklıklar nedeniyle bu tarihte gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin merakla sordukları birbirinden güzel sorulara cevap veren Bayraktar, okulumuzda bulunmaktan son derece memnun kalmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.



HÖ(AY/CK)