*Beşiktaş'ta sabah saatlerinde işe gitmek için yolun karşısına geçip otobüse binmek isteyen bir kişiye cip çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada taklalar atan talihsiz adam olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza MOBESE kameraları tarafından kaydedildi.


Haber-Kamera: Uğur ALAATTİNOĞLU / İSTANBUL DHA

Kaza, Dolmabahçe Caddesi'nde geçen Salı günü saat 06.45'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ç.'nin kullandığı cip, yakındaki yaya geçidini kullanmayarak araçların arasından yolun karşısına geçmek isteyen Levent Beden'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle havada taklalar atan Beden daha sonra yere düştü. Acılar içinde yerde yatan Beden için çevredekiler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Beden'i hastaneye kaldırdı. Beden'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


HAVADA TAKLALAR ATTI

Kaza MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kameraların kaydettiği görüntüye göre, Levent Beden yolun karşısına geçmek için yola çıktığı sırada Mehmet Ç.'nin kullandığı cip hızla Beden'e çarpıyor. Beden havada birkaç takla attıktan sonra yere düşüyor. Çevredekiler hemen yaralının yanına geliyor ve sağlık ekiplerine haber veriyor.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


(Editörün bilgisine: Mehmet Ç. : Çakmak)