Yeni yıl kutlama mesajında, 'Noel Baba Demreli'dir. Antalya çocuğudur. Kırmızı beyaz giyer. Antalyasporludur' denilerek herkese mutlu yıllar dileğinde bulunuldu. Mesaj, Antalyaspor'un resmi internet sitesinin yanı sıra, facebook ve twitter hesaplarından da binlerce takipçiyle paylaşıldı. Noel Baba resimli hazırlanan kutlama mesajlarında, Antalya'dan çeşitli manzaralara da yer veriliyor.

Noel Baba'ya ilişkin ilginç benzetmelerin yapıldığı kutlama mesajı birçok sosyal paylaşım sitesinde Noel Baba fotoğrafı ve Antalyaspor logolarıyla binlerce kez paylaşıldı ve beğenildi.

TARAFTARLARDAN ESPRİLİ MESAJLAR

Antalya'da yaşayan ve mezarı da Demre'de bulunan Noel Baba'ya ilişkin Antalyaspor taraftarları da esprili kutlama mesajları yayımladı. Kulübün sosyal paylaşım sitelerinde yeralan mesajlardan bazıları şöyle:

"Levent Ozan Acar: Evet kimse kendine mal etmeye kalkmasın, 2 dönüm cam, 3 dönüm naylon serada biberi vardır. Fıtır sever rakı içer cümbüşe düşkündür.

Murat Yılmaz: Sonra, yok efendim Amerikalıydı, yok efendim kutuplardan geldi falan demeyin yani. Evet geyik severdi ama ozanın dediği gibi rakı masasında geyik yapardı. Öyle yok efendim ren geyiğiymiş, yok efendim bacadan hediye paketi atacakmış sevmezdi böyle laubalilikleri. Zaten çocuk da sevmezdi kendisi. Onun için evlenmemiş, hep alemlere akan bir ağabeyimiz olarak kalmayı tercih etmiştir. Adam gibi adam, içinden olmasa da hakiki Antalyalı bir ağabeyimizdi, Allah rahmet eylesin.

Alp Özel: Ah ah adamdı adam. Nurlar içinde yatsın. Antalyaspor altyapısından yetişmiş, genç takımda oynamış, göbek olduğundan takımdan ayrılmış, Demre'ye yerleşmiş diye söyler ağabeylerimiz. Kendi kornerine kendi kafa atardı o derece de hızlı, filiz gibi delikanlıydı. Hiç unutmam bir ramazan ikindisi öyle bir şut attı, binler onbinler top patladı diye oruç bozdu.

Levent Ozan Acar: Aslında adı Nail'dir zat-ı muhteremin. Baba lakaplı, sol bek Naildir kendisi. Duran toplara da çok iyi vurduğundan korner frikik gibi ölü pozisyonları gole çevirmesiyle tanınan, günümüz Alex- Roberto Carlos karışımı futbol kişiliğiyle tam 153 kez kendi kornerine kafa atarak gol atmıştır. Bu sahiplenen yabancı uyruklu arkadaşlarımız, zamanla adını yabancılaştırıp, 'Noel' yapmıştır. İnanmayın, kanmayın, kendinize gelin, yaşarken çıkamadık, bari vefat ettikten sonra Nailimize sahip çıkalım."