Dün öğleden sonra merkez Kepez İlçesi Ulus Mahallesi Yahya Kemal Caddesi üzerinde 1 yıl önce ayrıldığı eşi Meryam Ahıshalı'yı patronu emlakçı Avni Kamacı ile gören Turgut Tan, ikiliyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanındaki bıçakla Avni Kamacı ve eski eşini bıçakla yaralayan Turgut Tan, daha sonra kaçtı. Avni Kamacı hastanede yaşamını yitirirken, Meryam Ahıshalı ağır yaralandı. Turgut Tan ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Turgut Tan, eski eşinin 1 yıldır emlakçı Kamacı ile ilişkisi bulunduğunu öne sürdü. Tan, Avni Kamacı'nın eski eşinin fotoğraflarını Facebook'ta yayınladığını, bu nedenle böyle bir şey yaptığını söyledi.

Kamacı'nın ölümünün ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edilen Turgut Tan, burada susma hakkını kullandı. Turgut Tan, daha sonra adliyeye sevk edildi. Meryam Ahıshalı'nın tedavisi ise halen sürüyor. Çiftin 1 kızları olduğu ve Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası'nda kaldığı belirtildi.