Fenerbahçe, yedek ağırlıklı kadrosu ile çıktığı Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’ndaki son maçında 1461 Trabzon’a sahasında boyun eğdi. Yine de grubu lider tamamlayan sarı-lacivertli ekip yarı finalde Eskişehirspor ile eşleşti


Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe, son grup maçında iki kez öne geçmesine rağmen 1461 Trabzon’a sahasında 3-2 yenildi.
İddiasız ama zevkli bir maçtı. Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe’de fazla forma bulamayan oyuncular bu sezon belkide son kez şans buldular.
1461 Trabzon ise her zaman olduğu gibi yine güzel futbol için sahadaydı.
İlk gol ev sahibinden geldi. 32. dakikada Krasiç’in sürüklediği topu önünde bulan Caner sol ayakla bekletmeden vurdu ve müthiş bir gol attı: 1-0
1461 bu gole 4 dakika sonra Mustafa ile cevap verdi. Mehmet Topal’ın hatasını iyi değerlendiren golcü dengeyi sağladı 1-1.
Selçuk alışık olduğu gollerinden birine 40. dakikada imza attı. Caner’in ortasında ince bir dokunuşla takımını öne geçirdi 2-1.
Gruptan çıkma şansı olmasa da 1461 Trabzon var gücüyle mücadeleye devam etti.
Arka arkaya yakaladığı fırsatların neticesini 65. dakikada aldı.  Defansın arkasına sarkan Yusuf aşırtma vuruşla Serkan’ı bu sefer avladı 2-2
Maçın son bölümlerinde ise sonucu belirleyen isim Jebrin oldu. 86’da Fenerbahçe orta sahasanın kaptırdığı topta Jebrin sol çaprazdan düzgün ve sert vurdu 2-3.
Grubu lider tamamlayan Fenerbahçe yarı finalde Eskişehirspor ile eşleşti.
Mücadeleyi galip bitirmesine rağmen gruptan çıkamayan 1461 Trabzon ise futbolseverlerin beğenisini ve gönlünü kazandı.