Fenerbahçeli futbolcular dün gece tam kadro Samandıra'da toplandı. Cezalı Meireles, bir başka kart cezalısı olan ve evinden çağırılan Mehmet Topal, ilk 18'e giremeyenler, kısacası tüm futbolcular dün gece geç saatlere kadar Samandıra'daydı. Kaptan Volkan Demirel'in çağrısı üzerine tesislerde durum değerlendirilmesi yapıldı. Başta kaptan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, yabancılardan Kuyt, Yobo ve Christian arkadaşlarına yaptıkları konuşmada, "Biz daha zor günleri hocamız Aykut Kocaman ile atlattık. Aldığımız kötü sonuçlarda en büyük pay bizim. Bize yakışan hocamıza bu zor günlerinde sahip çıkmak ve kararından vaz geçirmektir" şeklinde konuştular.

Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de tesislere geldi ve bir kez daha Aykut Kocaman ile konuştular. Bu kritik görüşme sonrasında Aykut Kocaman, görevine devam etme kararı verdi.



KOCAMAN İÇİN SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ


Aziz Yıldırım 10 yılı aşkın süredir görevdeyken şu ana kadar 'ben gidiyorum' diyen hiçbir teknik adama 'kal' demedi. Aykut Kocaman için ise adeta seferberlik ilan etti. Ben burada olduğum süre içinde Aykut Kocaman görevinin başında olacak demişti Yıldırım...

Hatta; Perşembe gece yarısına kadar evinde Aykut Kocaman'ı ağırladı ve sezonun ikinci yarısında yapılacak olan transferleri konuştular. Gelecek yılların planlamasını yaptılar. Yani dünkü sürpriz istifa kabul edilmedi ve Aykut Kocaman da görevinin başında kaldı.

YILDIRIM KAKA İLE BULUŞACAK

Başkan Aziz Yıldırım ise şu an İspanya'da. Bu seyahatin nedeninin transfer çalışması olduğu belirtiliyor. Bugün öğleden sonra İspanya'ya Madrid'e uçan Yıldırım'ın yarın döneceği ve salı günü Aykut Kocaman ile buluşacağı ifade ediliyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın İspanya'da KAKA ile buluşacağı tahmin ediliyor. Ligin ikinci yarısı için yıldız bir oyuncu almayı ve hem Avrupa hem lig hem de kupada başarılı olmak için yapılacak transferlerden birinin Kaka olduğu öğrenildi. Avrupalı bir 10 numara hedefinde olan Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyetinin Sneijder yerine Kaka'yı tercih ettiği ve dünyaca ünlü yıldız oyuncuyu ikna etmek için menajerleri ve kendisiyle Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat görüşeceği dilden dile dolaşmaya başladı.

HÜRRİYET