TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri'nde yapılan törende başkanlık bayrağını Nihat Geven'den alan Adnan Poyraz "Bize bu tesisi kazandıran, Adana spor medyasını bir spor gazetecisi ve insan olarak en iyi şekilde temsil edip, bizlere örnek olan Nihat Geven ağabeyimize, bıraktığı güzel mirastan dolayı teşekkür ediyoruz. Genel kurulumuzda Nihat Geven adının gelecekte de yaşaması için tesislere verilmesini kararlaştırmıştık. Şimdi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca TSYD Adana Şubesi'nin gümüş teşekkür plaketini de kader arkadaşı ve Divan Başkanımız Muzaffer Bal ağabeyimizden vermesini istiyoruz" dedi.

GEVEN'E GÜMÜŞ PLAKET VE ÇİÇEK

Törende Nihat Geven'e TSYD Adana Şubesi'nin gümüş teşekkür plaketini veren Muzaffer Bal "Nihat Geven, Adana spor medyasında çok önemli bir isim. Bu tesisin oluşmasında büyük emekleri var. Her taşı için gecesini gündüzüne kattı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. TSYD Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz'da Nihat Geven'e tesislerin bahçesinde yetişen güllerden bir demet verdi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Törene eşi Jale Geven ile gelen Nihat Geven'i bu anlamlı günde spor medyası ve dostları da yalnız bırakmadı. Törene, TSYD Adana Şubesi yönetim kurulunun yanı sıra Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Kürek İhtisas Kulübü Başkanı Suat Hayri Akarçay, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TGS Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ercan Atalay da katıldı.



DHA(AP/Aİ) (FOTOĞRALI)