Esenler Endüstri Meslek Lisesi’ndeki kütüphanenin açılışını yapan Şenol Güneş'e öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Böyle anlamlı bir açılışta bulunmaktan ve bir eğitimci olarak kütüphaneye adının verilmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Şenol Güneş, "Bordomavi.net'e böyle anlamlı bir olaya vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Kendimi öğrenciliğime dönmüş gibi hissediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan fazlasıyla mutluyum" dedi.

Kendisinin de dört yıl sosyal bilgiler öğretmenliği yaptığını söyleyen Şenol Güneş, eğitimin önemini vurgulayarak, "Çocuklarımızın zenginliği maddi varlıkları değil, hayata bakışlarıdır" diye konuştu.

Şenol Güneş'e Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından bir plaket sunuldu. Teşekkür plaketini alırken kendisini coşkuyla alkışlayan öğrencilere hitap eden Güneş, "Farklı takımları tutabilirsiniz ama doğru işler yapmanız gerekiyor" mesajını verdi.

Şenol Güneş, daha sonra ismi verilen kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. Kütüphaneyi çok beğendiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, daha sonra küçük hayranlarıyla hatıra fotoğraf çektirerek, birçok Trabzonspor taraftarının da formasını imzaladı.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF