Trabzonspor Yönetimi teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile görüşerek sözleşmeyi karşılıklı olarak feshetti.

İşte Trabzonspor'un resmi sitesinden yapılan açıklama;

Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mustafa Reşit Akçay’a bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Akçay'dan veda mesajı

Trabzonspor Kulübü'nün karşılıklı fesih ile yollarını  ayırdığı teknik direktör Mustafa Akçay, açıklamada bulundu. Akçay, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada,  görev süresi içerisinde kendisine destek veren ve güvenen herkese teşekkür  ettiğini belirtti. 
Ulusal ve yerel basın medya mensuplarına ayrıca teşekkür ettiğini  vurgulayan Akçay, şunları kaydetti: "Futbolcu arkadaşlarıma kaptan Onur, Olcan ve Mustafa'nın şahsında  teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı  yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya  çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum.  Bundan sonra sayın Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar  diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun." 

 

Trabzonspor için sürpriz iddia! Şenol Güneş...

Trabzonspor'da istifa eden Mustafa Akçay'ın yerine Şenol Güneş'in geçebileceği iddia edildi.

Fotomaç'ın iddiasına göre; Bordo- mavili taraftarların, tekrar takımın başında görmek istediği 'efsane' teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor için ilk ön plana çıkan isim oldu. Tolunay Kafkas'tan önce görevi bırakıp, "1 yıl dinleneceğim" diyen Güneş'in yanı sıra gündeme gelen bir diğer hoca ise Vahid Halilhodzic... Cezayir Milli Takımı'nı çalıştıran Boşnak teknik adama teklif götürüldüğü iddia edildi.

Halilhodzic, 2005-2006 sezonunda Karadeniz ekibinde görev yapmış, Fırtına o sezonu 52 puanla 4'üncü sırada tamamlamıştı.