Kaptan Tolga Zengin başta olmak üzere takımın isteğiyle sadece futbolcuların ve iki tercümanın katıldığı bir toplantı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, kalan 4 maçta en az 10 puan almaları halinde Şampiyonlar Ligi’ne tekrar katılabilecek sırayı elde edebileceklerini söyledi. Toplantıda söz alan tüm futbolcular, takımla ilgili görüşlerini anlattı, sıkıntılarını dile getirdi.

Kaptan Tolga Zengin, bu sezonki performanslarındaki düşüşü yoğun maç trafiğine bağlarken, kalan 4 maçta ellerinden gelen performansı en iyi şekilde sahaya yansıtarak Süper Final’i ikinci sırada bitirmeye çalışacaklarını söyledi. Tüm futbolcular da Kaptan Tolga’ya katılarak Galatasaray maçında galibiyet sözü verdiler.

BURAK HALA SORU İŞARETİ

Fenerbahçe maçında burnunda oluşan kırık nedeniyle Beşiktaş maçında takımdaki yerini alamayan, haftanın ilk antrenmanında düz koşu yaptıktan sonra reklam çekimi için gittiği İstanbul’dan da sis nedeniyle dönemeyerek iki antrenman kaçıran Burak Yılmaz’ın Galatasaray maçında forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Burak’ın yokluğunda Beşiktaş maçında forvette görev verdiği Halil’in performansından memnun olduğu ancak Burak’la yapacağı görüşmenin ardından bu futbolcuyu sahaya sürebileceği ifade edildi.

Galatasaray maçına ideal kadroyla çıkmayı amaçlayan Güneş’in ayrıca sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışmak zorunda kalan Zokora, Colman, Aykut ve Halil’in durumlarıyla yakından ilgilendiği vurgulandı. Galatasaray karşısında orta sahayı güçlü tutmayı amaçlayan Güneş’in, özellikle Zokora ve Colman’ın Galatasaray maçına yetiştirilmesi konusunda talimat verdiği ifade edildi.

FUTBOLCULAR VALİ KIZILCIK’I ZİYARET ETTİ

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonsporlu Olcan Adın, Serkan Balcı, Bora Sevim ve kulüp idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu'nu makamında kabul etti. Doğu Karadeniz İlleri Hizmet ve Kalkınma Birliği toplantısı için Trabzon’da bulunan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun da bulunduğu ziyaret sırasında Vali Kızılcık, bordo mavililere Süper Final maçlarında başarı diledi. Süper Final maçlarında Trabzonspor’dan önemli başarılar beklediklerini kaydeden Vali Kızılcık, "Trabzonspor, Trabzon’un her şeyi. Trabzonsporumuz’un Süper Final maçlarında iyi sonuçlar almasını istiyoruz. Trabzonspor en azından Şampiyonlar Ligi'ne giderek ülkemizi temsil etmeli. Kaliteli bir kadrosu bulunan takımımız Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene olduğu gibi bu sene de ilimizi başarıyla temsil edebilir. Bu arada bölgemizin takımı Çaykur Rizespor'a da Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz" dedi.

Vali Müftüoğlu ise Trabzonspor ile Çaykur Rizespor'un iki dost kulüp olduğunu ifade ederek, "Bölgemizin takımı Trabzonspor'un başarısını biz de Rizeli hemşehrilerim ile birlikte istiyoruz. Trabzonspor'un dünyada ve ülkemizde yakaladığı başarı bizi de mutlu ediyor. Bu sene Süper Lig'e çıkarak orada kalıcı olmak istiyoruz. Bunu da inşallah başaracağız" diye konuştu. Futbolcular Olcan Adın, Serkan Balcı ve Bora Sevim, Vali Kızılcık ve Hacımüftüoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.