TURNUVAYA KATILACAK

Trabzonsporlu futbolcular Galatasaray maçının ardından 5 günlük tatile çıktı. İkinci yarı hazırlıkları için 29 Aralık’ta Antalya’da toplanacak olan bordo mavililer, 6-9 Ocak tarihleri arasında yapılacak "Tuttur.com Cup 2013" turnuvasına katılacak. Turnuvada Trabzonspor'la birlikte Beşiktaş, Werder Bremen ve Wolfsburg takımları da yer alacak.

Organizasyonda 6 Ocak’ta Beşiktaş – Wolfsburg, 7 Ocak’ta da Trabzonspor – Werder Bremen takımları karşı karşıya gelecek. 9 Ocak’ta ilk maçların mağlupları üçüncülük, galipleri de birincilik mücadelesi yapacak.

KUPA MAÇLARINI OYNADIKTAN SONRA DÖNECEK

Antrenmanlarını 13 Ocak'ta MP Antalyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçına kadar Antalya'da sürdürecek olan Trabzonspor, 15 Ocak'ta Antalya'dan uçakla Adana'ya oradan da Mersin'e geçecek. 16 Ocak'ta Mersin İdmanyurdu ile Türkiye Kupası maçını oynayacak olan bordo mavililer, yine Adana üzerinden Trabzon'a dönecek.

TWİTTER'DA TATİL

Bu arada tatile çıkan futbolcuların bazıları Twitter hesaplarından yolculuk fotoğraflarını paylaştı. Almanya'daki ailelerinin yanına giden gurbetçi oyuncular Emre Güral ve Yasin Öztekin de uçakta çektikleri fotoğraflarını takipçileri için yayınladı.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF