ŞENER:"ŞİKE SÜRECİNİN GÖBEĞİNDEKİ ADAMLA TELEFONLA KONUŞTU"

Başkan Sadri Şener, bir radyo kanalına yaptığı açıklamada, kongrede konuşma yapan İbrahim Hacıosmanoğlu için, "Hacıosmanoğlu da tabi habersiz bazı şeylerden. Karabük başkanıyla konuşmasından misal vermesi, bu kongreye yakışmaz. Çünkü Trabzonspor kongresi beyaz gömlekli insanlarla dolu. Şike sürecinin göbeğindeki bir adamla telefonla konuşması ve onu orada aktarması şık değil" demişti.

"DERS ALMASI İÇİN KONUŞTUK AMA"

Eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün Sadri Şener’e yazılı açıklamayla şu cevabı verdi:

"Sadri Şener'in yaptığı talihsiz açıklamaları şaşkınlıkla ve hayretle takip ettim. Trabzonspor Mali Genel Kurulu'nda başkanın ve yönetimin yaptığı yanlışları dile getirip ders alınmasını istemiştik. Kulübümüzün manevi şahsiyetini korumasını beklediğimiz, kongrede çıkıp eleştirilerimize yanıt verme cesareti bile bulamayan Sadri Şener'in kendisini düzelteceğini düşünürken bu tür açıklamada bulunması bizi derin bir üzüntüye itti."

"ŞENER SİSTEMATİK OPERASYONUN BİR PARÇASI"

İbrahim Hacıosmanoğlu, gelinen noktada Sadri Şener’in yanlışlarına devam etme arzusunda olduğunu da ileri sürerek sözlerine şöyle devam etti:

"Gerçekte yapması gerekenleri bugüne kadar yapmadığı gibi bundan sonra da yapmayacağı açıkça görülüyor. Oysa bizim en başından beri söylemlerimiz, şike soruşturması sürecinde yaptığı yanlışları gerçek boyutu ile ortaya koymak ve Trabzonsporlular’ı aydınlatmaktı. Yaşanan bu talihsiz süreçte Sadri Şener'in, kadim dostu Aziz Yıldırım'ı ve onun başkanı olduğu Fenerbahçe'yi kurtarmak için nasıl mücadele ettiğini, sistematik olarak yürütülen bu operasyonun bir parçası olduğunu dün gibi aklımızda tutuyoruz."

"FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUĞUNU TESCİLLEYEN KENDİSİ"

Hacıosmanoğlu, Başkan Sadri Şener’in 6222 sayılı şike yasasının değişmesine imza koyarak Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tescillediğini de ileri ederken şu iddialarda bulundu:

"Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu tescilleyenin kendisi olduğunu unutan sayın Şener bilmeli ki, şahsım ve bütün Trabzon sevdalıları bunu asla unutmayacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde her zaman Aziz Yıldırım'ın yanında yer alan, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan yana tavır alarak bu kulüplerin istediği yönetim kurullarının oluşumuna katkı sağlayan Sadri Şener'in bu ihanetleri de asla unutulmayacaktır."

İbrahim Hacıosmanoğlu, açıklamasının sonunda Sadri Şener’i seçimli kongre kararı almaya davet etti.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF