Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesinde yardımcı antrenör Şeref Çiçek’in doğum günü kutlandı.  47 yaşına basan tecrübeli çalıştırıcıya, alkışlar arasında kestiği pastasından ilk dilimi Sekan Balcı yedirdi. Çiçek, futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, “Benim en büyük dileğim, sizlerin mutlu olmasıdır. Umarım yaşamınız boyunca istediğiniz başarıları yakalarsınız” dedi. Teknik direktör Şenol Güneş de antrenör Çiçek’i tebrik etti.

TOLGAHAN SAHADA!

Antrenmana 2 yaşındaki oğlu Tolgahan ile gelen kaptan Tolga Zengin bir anda ilgi odağı oldu. Babasının yanından ayrılarak sahaya giren minik Tolgahan futbolcuların da büyük ilgisini çekti. Tolgahan’ı bir süre izleyen futbolcular daha sonra antrenmana döndü.

TOLGA DÜZ KOŞULARA BAŞLADI

Trabzonspor’un Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan kaleci Tolga Zengin, bu akşamki antrenmanda düz koşulara başladı. Dün İstanbul’da kontrolden geçen Tolga’nın şimdilik düz koşu yapacağı, 10 gün sonra da takımla antrenmanlara başlayacağı belirtildi. Trabzonspor’un bu akşam yaptığı çalışmaya milli takımlarda bulunan Zokora, Bamba, Adrian, Sapara, Cech, Janko ile sakatlıkları devam eden Alanzinho ve Henrique katılmadı. Colman ise fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı.


ÖA(TM/SS) (FOTOĞRAF)