AKLIMIZDAKİ ÖNCELİK GOL ATMAK OLACAK

Souza, Trabzonsor ile yapacakları maç öncesi Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın mensuplarının soruların cevapladı. Videoton’un defansif takım olduğu değerlendirmeleri hatırlatılan Souza, “Aslında biz çok ofansif bir takımız ancak oyunun gidişatına göre durumu değiştirebiliriz” dedi. Trabzonspor’a özel önlem almayı düşündüğü oyuncu olup olmadığını sorusunu yanıtlayan Souza, “Aklımızdaki öncelik gol atmak olacak. İlerleyen dakikalarda önlemler alacağız ama bunu oyunun gidişatı belirleyecek” cevabını verdi.

Türkiye Ligi’nin kaliteli bir lig olduğunu ifade eden Paulo Souza, “Takımlarda oldukça zengin. Güzel, kaliteli futbolcular var. Biz de buraya çok deneyimle futbolcularla geldik. Burada elimizden geleni yapıp iyi bir sonuç alacağız” diye konuştu. Souza, ikinci ayaklı bu tür maçlarda tur için mutlaka gol olmak gerektiğine inandığını da sözlerine ekledi.

Videotonlu futbolcu Balazs Toth da, tur düğümünün ikinci 90 dakikada çözüleceğine inandığını dile getirdi. Daha önce Türkiye’de Kayseri Erciyesspor’da forma giyen tecrübeli futbolcu, bunun kendisi için bir avantaj olduğunu belirterek, “Daha önce bu sahada maç oynadım, aynı zamanda bu atmosferi soluyacağım için de kendimi şanslı hissediyorum. Türk futbolu kaliteli, yüksek seviyede. Futbolcalar azimli, istekli ve hırslı oynuyor. Ancak biz ilk dakikalarda organizasyonu iyi yaparsak buradan güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum” dedi.

Açıklamanın ardından Videoton takımı, son hazırlıklarını Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikasında basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verildi.