Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan kaptan Uğur, son haftalardaki kötü sonuçlar yüzünden üzgün olduklarını belirtti. Çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Uğur Kavuk, şöyle devam etti:

"BİZDN YANA DÖNECEK"

"Orduspor maçında da yine şanssızlık yaşadık. İlk yarının sonuna doğru 1 penaltı 1 kırmızı kart, iyi oynarken dengemizi bozdu. Bu hep böyle gidecek değil. Şans bundan sonra bizden yana da dönecek. Bu süreçte iyi çalışıp tekrar bir seri yakalamamız lazım ki istediğimiz yere gelelim. Eskişehirspor maçı, bir başlangıç. Cuma günü oynayacağımız maçta iyi konsantre olup, iyi mücadele edip galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Rakip de bir seri yakaladı. Onlar da iyi durumda. Kolay olmayacak, zor bir maç olacak. Biz taraftarımızın desteği ile bu maçtan galip geleceğimize inanıyoruz. İnşallah başarılı oluuz."

TEMPOLU ÇALIŞMA

Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarından mağlup ayrılarak puana hasret kalan Sivasspor, cuma günü kendi evinde konuk edeceği Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sivasspor Tesislerinde bugün yapılan çalışmaya sakatlıkları süren kaleci Korcan ile, Pedriel ve Atilla katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Nas ile Nihat Şahin ise düz koşu yaptı. Sakatlıkları yüzünden Orduspor maçında forma giyemeyen Aatif ve kaleci Borjan ise takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda ağırlıklı olarak kondisyon çalışmaları yapıldı.


GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF