Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde hafif kar yağışı altında gerçekleşen antrenmana Galatasaray maçında sakatlanan Uğur Kavuk dışındaki tüm futbolcular katıldı. Ziraat Turkiye Kupası'nda Gaziantepspor'la oynadıkları ve tur atladıkları kupa maçını değerlendiren teknik direktör Rıza Çalımbay, "Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Türkiye'nin 8 takımı arasına kaldık. Bundan sonra bizim için önemli olan Karabüskspor'la oynayacağımız lig maçı. Çünkü çok dar bir kadromuz var" dedi.

Ligin ilk yarısın sonunda oynayacakları Karabükspor ve Sanica Boru Elazığspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu da belirten Çalımbay, "Karabükspor maçı deplasmanda olduğu için çok zor geçecek. Kalan 2 maç var, onları da en iyi şekilde bitireceğiz inşallah" dedi.

MEHMET NAS: KUPA MAÇINDAKİ GALİBİYET BİZE MORAL OLDU

Kupa maçında Gaziantepspor'dan alınan galibiyetin kendileri için moral olduğunu belirten futolculardan Mehmet Nas ise "Kupada turu geçtiğimiz için mutluyum. Ama diğer taraftan lig devam ediyor. Karabük maçı zor olacak. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Ama bizde iyi bir takımız. İyi bir mücadeleden sonra Sivas'a 3 puanla döneriz" dedi. Erhan Güven ise "Kupa maçı bizim için çok önemliydi. Güzel bir maç oldu, hatasız oynadık. Önümüzde çok zorlu bir Karabük maçı var, bu maçtan da 3 puanla dönmek için her şeyi yapacağız" dedi. 
 
GC(EA/AÖ) FOTOĞRAF